skip to Main Content

Tuiniers

Zet de stap naar je eigen droomtuin

Wil je met je buurtinitiatief, je club of vereniging of gewoon van je eigen stukje aarde een fijne, groene en misschien wel eetbare plek maken? Het kan, laat mij je begeleiden.

Dromen en wensen

In mijn werk als ontwerper van buitenruimte voor verschillende gemeentes en als initiatiefnemer van een grote buurttuin, ontdekte ik dat er veel mooie dromen en wensen leven over de woonomgeving en de eigen tuin. Maar ook dat er veel vragen zijn en onzekerheid is over hoe deze zelf praktisch te realiseren en onderhouden. Dat kan het uitvoeren van dromen behoorlijk in de weg zitten.

Ontwikkel een tuinrelatie

Wat je aandacht geeft groeit. Dankzij de kennis en inspiratie vanuit mijn workshops en cursussen moes- en siertuin onderwerpen, zie ik dat cursisten hun dromen op eigen wijze verwezenlijken. Hun tuinen en buurten worden een stuk weelderiger, aantrekkelijker en kleurrijker. Er komen meer vogels en vlinders zodat er veel meer te beleven valt, zeker ook voor kinderen. Sommige planten zijn eetbaar. Er komt meer betekenis. Mensen ontwikkelden een relatie met hun tuin en de natuur. Dit is voor jou ook mogelijk.

Jouw tuin creëren en onderhouden

Zit jij met je handen in het haar? Wil je kennis, inspiratie, een goed gesprek of praktische hulp. Ik denk of werk met je mee. Je gaat ontdekken hoe jij zelf een natuurrijke groene omgeving kan creëren en onderhouden, van geveltuin tot voedselbos.

Meld je aan voor een lezing, workshop of cursus waarin diverse tuinonderwerpen aan bod komen. Of vraag een persoonlijk advies aan. Misschien wil je je straat of buurt vergroenen, ga dan eens praten met je gemeente of woningbouwvereniging. Misschien willen ze je project faciliteren. Ik kan je tips geven voor zo’n gesprek of kijk even op Organisaties.

Back To Top