skip to Main Content

Organisaties

Realiseer grote doelen in kleine stappen

Maak jouw inwoners, huurders, medewerkers of verenigingsleden enthousiast en verleid hen een stap te zetten naar een groener leven in een gezonde wereld. Met het aanbieden van praktische oplossingen en het zichtbaar maken en helpen bij kleine stappen kunnen grote doelen gerealiseerd worden.

Trek de groenkaart

Nieuw beleid voor klimaat en gezondheid zijn een startpunt voor zowel theoretische als praktische ondersteuning bij het levend en natuurrijk maken van een buurt, wijk en gemeente. Misschien worden er straten opgehoogd en moeten de tuinen mee. Nu is het moment om de groenkaart te trekken.

Geef succesvol vorm aan je groengebied

Vanuit mijn ervaring met bewoners-initiatieven, gemeentelijke gebiedsontwikkeling met inspraak en ook als ervaren lesgever ecologisch tuinieren, kan ik helpen succesvol vorm te geven aan een groene impuls voor jullie doelgroep en achterban.

Jouw gewenste situatie helder

Krijg jouw situatie en jouw wensen voor een levende, natuurrijke omgeving helder. Plus een advies met haalbare doelen en een praktische aanpak. Neem vandaag nog contact op voor verkenning van de mogelijkheden.

Back To Top